Spanplafonds

Bouwbedrijf M. Warnaar heeft zich gespecialiseerd in het leveren en monteren van hoogwaardige spanplafonds. Het eindresultaat en de uiteindelijke kwaliteit van een spanplafond is voor het grootste deel afhankelijk van de kwaliteit van de monteurs. Martijn Warnaar heeft met zijn ruime ervaring en zeer hoge mate van het streven naar perfectie, de ideale eigenschappen in huis voor het monteren van spanplafonds. Deze kundigheid en discipline wordt ook overgedragen op medewerkers en zzp’ers die voor BBMW werken.

Wat zijn spanplafonds?

Spanplafonds zijn ultra strakke plafondafwerkingen die snel en met minimale overlast kunnen worden gemonteerd in bijna iedere ruimte en voor talloze toepassingen.

Er is een onderscheid te maken tussen twee typen spanplafonds. Enerzijds wordt er gewerkt met PVC plafonds die door middel van opwarming strak worden getrokken. Het materiaal krimpt als het ware net zolang tot het strak is. Naast PVC plafonds worden er plafonds geplaatst met polyester geweven doeken. Deze doeken worden tot een maximale breedte van ca. 510 cm naadloos (515 cm is soms haalbaar) met de hand strakgespannen. Deze methode noemen wij “koud” spannen. De monteur steekt het doek met speciaal gereedschap in het subtiele kantprofiel.

Alhoewel wij ook zeer ruime ervaring hebben met PVC plafonds, richten wij ons tegenwoordig uitsluitend op de polyester geweven plafonds. Wij werken met het kwaliteitsmerk Clipso (www.clipso.com). De voordelen van polyester plafonds van Clipso zijn met name:

  • de uitstraling (superstrakke, rustige en natuurlijk ogende plafonds)
  • tot zeker 510 cm naadloos te spannen
  • veel toepassingen
  • schitterende prints
  • akoestische plafonds
  • zeer uitgebreide mogelijkheden op gebied van verlichting
  • geen storende plintafwerking of slordige kitranden
  • snelle en probleemloze montage

Akoestische plafonds

In veel situatie hebben mensen last van hinderlijk galmende ruimtes. Met name betonnen ruimtes afgewerkt met harde materialen zijn funest voor een prettige akoestiek en daarmee dus een prettig leefklimaat.

Vooral betonnen nieuwbouwwoningen, maar ook binnenzwembaden, musea, galleries, winkels en restaurants hebben hier vaak mee te kampen. Wilt u rustig met uw vrienden kunnen praten terwijl de kinderen ook in de kamer spelen? Dan zou u een akoestisch spanplafond van spanplafonddeals moeten overwegen.

Wij bieden een uitgekiende oplossing voor dit probleem. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden in een vrijblijvend adviesgesprek.

Plafonds en wanden met een fotoprint

Het bedrukken van plafonds en wanden neemt snel in populariteit toe. De mogelijkheden zijn bijna onbegrensd en de resultaten zijn heel vaak bijzonder en spectaculair te noemen. Van sfeerafbeeldingen op de wand tot realistische foto’s op het plafond. Ook uitermate geschikt om reclame-uitingen in een winkel, hotel of restaurant te bewerkstelligen.

Wat kost een spanplafond?

De prijs van een spanplafond hangt van diverse factoren af. Voor een nauwkeurige offerte is een adviesgesprek aan huis noodzakelijk. Uiteraard snappen wij dat u wel eerst ongeveer wil weten wat het kost, voordat u een afspraak met onze deskundige verkopers maakt. Daarom hebben wij de website www.spanplafonddeals.nl opgezet waarop u in een paar seconden een richtprijs kunt berekenen voor uw plafond.